• Ons domaine.

    Terrein en bos

Ons terrein

Ons terrein is 3 hectare groot en is door de zonnige en rustige ligging midden in het bos uitermate geschikt om tot rust te komen in de vakantie.
Het domein is een heerlijk speelterrein voor kinderen. Op het terrein staan een schommel , een trampoline, een basketbalbord en een schuur met speelgoed.

Op het terrein is een verwarmd zoutwaterzwembad van 12 x 6 meter. Het zwembad is geopend van het voorjaar tot de herfst. Om het zwembad bevindt zich een terras en een grasveld voorzien van ligbedden, stoelen en parasols. Om het zwembad staat een hek en in de nacht is het zwembad meestal gesloten door een abri.
Het gebruik van de speeltoestellen en het zwembad is geheel voor eigen risico. Voor de veiligheid bij het gebruik van zowel zwembad als de speeltoestellen verzoeken wij dat kinderen worden begeleid door een volwassene. Het bos om ons terrein is zeer geschikt om te wandelen.
Op een rustige mooie plek op ons terrein staat een sauna met houtkachel. Gasten van les Ourgeaux kunnen de sauna reserveren tegen meerprijs (inclusief hout voor de houtkachel, badjassen en handdoeken). De sauna is gesloten bij extreme warmte en droogte.