• Ons domaine.

    Over ons

    In 2016 zijn we met ons gezin naar Frankrijk verhuisd. Onno, Stefanie, onze zoon Tristan en de Franse golden retriever Jazz.

Het begon met de droom

In 2016 zijn we met ons gezin naar Frankrijk verhuisd. Onno, Stefanie, onze zoon Tristan en de Franse golden retriever Jazz. Om onze droom in Frankrijk te kunnen verwezenlijken: een prachtig vakantie-domein creëren met gîtes en chambres d’hôtes in de mooie streek de Limousin. Die plek hebben we gevonden in domaine Les Ourgeaux.

Leven in Frankrijk

Wij vinden het een heerlijke plek om te leven en genieten van alle mooie dingen die Frankrijk te bieden heeft. We hopen onze gasten ook te laten genieten van de rust, natuur en ruimte op ons domein. We willen onze gasten graag de mooie omgeving met talloze dorpjes, kastelen, bossen en meren laten ontdekken. Een omgeving die ons blijft verbazen, in elk jaargetijde.

Werk & Domaine

Onno was in Nederland zelfstandig ondernemer en organiseert nu de verhuur en het onderhoud van Domaine Les Ourgeaux, Stefanie heeft een baan als huisarts op het platteland. Tristan is onze zoon en Jazz is onze Franse Golden Retriever pup. Onno regelt de verhuur en brengt en haalt onze zoon van en naar school. We hebben niet altijd tijd om uitgebreid met onze gasten in contact te zijn. Verwacht dus niet "in" ons gezin te zijn, maar voel je altijd vrij om even aan te kloppen!

Hoe spreek je “Ourgeaux” uit?

"Oer-zjoooww". Of luister hoe Stefanie, Onno, Tristan of Jazz het uitspreekt. Of blaft.

Stefanie

Luister

Stefanie

Onno

Luister

Onno

Tristan

Luister

Tristan

Jazz

Luister

Jazz